Wie zijn wij

De oprichter van DectArt and Care is Derya. Ze heeft een academische opleiding gevolgd en ze is docent beeldende vorming en psycho- sociale hulpverlener. Ze heeft jarenlang praktische ervaring opgedaan als docent maar ook als ambulant begeleider. Sinds 2009 werkt ze voor haarzelf. Haar motto is ”levenslang leren”, daarom volgt ze regelmatig cursussen en trainingen, zodat ze haar expertise kan blijven ontwikkelen. Ze geeft leiding aan DectArt and Care. De medewerkers van DectArt and Care zijn goed gekwalificeerd en gemotiveerd en hebben een brede ervaring in de begeleiding van jongeren, (jong)volwassenen en gezinnen.

Derya is moeder van twee kinderen en ze weet dat het binnen een gezin altijd hectisch en dynamisch is. Als ouder word men uitgedaagd om oplossingen te bedenken. Waarschijnlijk klinkt dat ook heel herkenbaar in uw oren. Wat ze vaak van haar cliënten, hulpverleners en instanties hoort is dat ze praktisch is. Dat is ook waar ze altijd naar streeft. De optimistische, praktische en oplossingsgerichte kant van haar leiding en begeleiding helpt mensen om actie te ondernemen en daarmee onder andere de problemen in het gezin en/of de persoonlijke situatie aan te pakken en op te lossen.

Hoe is de naam DectArt ontstaan?
D komt van Derya, E komt van Essentie, C komt van Coaching/Counseling T komt van Training en Art spreekt voor zich gezien de de achtergrond van Derya als kunstdocent.
De betekenis van Derya vond ze zeer toepasselijk omdat Derya in het Nederlands ZEE betekent. Zoals u weet is de zee een grote hoeveelheid water, die in verbinding staat met een andere zee of oceaan. Maar nog interessanter is dat het water in de zeeën constant in beweging is. Dus dynamisch net zoals het leven zelf! We staan allemaal in verbinding met anderen en soms gaat er in die verbinding iets mis. Dan heeft u hulp nodig om de verbinding weer te herstellen. Waar wacht u nog op. Vul nu het contactformulier van DectArt and Care in en wij zullen zo spoedig mogelijk met u in contact komen.